Blue (1993)

Te zien is een blauw scherm waarbij bekende acteurs diverse soorten voordrachten van regisseur Derek Jarman brengen die betrekking hebben op het onderwerp aids.

details

IMDb 7.410 79 minuten
Blue poster van Blue cast & crew

IMDb Blue

IMDb 7.410

cast & crew Blue

regisseur

Derek Jarman

acteurs

John Quentin, Nigel Terry, Derek Jarman en Tilda Swinton

details Blue

jaar

1993

speelduur

79 minuten

Blue draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blue.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blue. Hier zie je waar en wanneer Blue in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blue uit 1993 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blue wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blue draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blue wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blue draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blue staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blue wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blue!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blue, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blue kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blue verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blue. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blue wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blue en de regisseur van de film Blue worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.