Bloody Milkshake (2021)

verwacht op 19 augustus 2021

Sam was twaalf jaar oud toen haar moeder Scarlet, een vooraanstaande sluipmoordenaar, werd gedwongen om haar te verlaten. Sam groeide vervolgens op bij de misdaadorganisatie waar haar moeder voor werkte. Nu, vijftien jaar later, is Sam zelf uitgegroeid tot een gevreesde huurmoordenaar. Ze gebruikt haar ‘talenten’ om de gevaarlijke rotzooi van The Firm op te ruimen en is even efficiënt als trouw. Maar wanneer een gevaarlijke opdracht verkeerd gaat, moet Sam kiezen tussen haar werk voor The Firm en het leven van een onschuldig achtjarig meisje.

details

6GTIMDb 5.910 114 minuten
Bloody Milkshake poster van Bloody Milkshake cast & crew

kijkwijzer Bloody Milkshake

6GT

IMDb Bloody Milkshake

IMDb 5.910

cast & crew Bloody Milkshake

regisseur

Navot Papushado

acteurs

Karen Gillan, Lena Headey, Chloe Coleman, Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino

distributeur

Independent Films

details Bloody Milkshake

in première op

19-08-2021

genres

actie en thriller

jaar

2021

speelduur

114 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Bloody Milkshake.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bloody Milkshake. Hier zie je waar en wanneer Bloody Milkshake in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bloody Milkshake uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bloody Milkshake wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bloody Milkshake draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bloody Milkshake wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bloody Milkshake draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bloody Milkshake staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bloody Milkshake wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bloody Milkshake!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bloody Milkshake, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bloody Milkshake kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bloody Milkshake verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bloody Milkshake. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bloody Milkshake wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bloody Milkshake en de regisseur van de film Bloody Milkshake worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.