Bloodshot (2020)

Een beveiligingsbedrijf wekte met nanotechnologie overleden soldaat Ray Garrison terug tot leven. De transfusie heeft van hem echter een moordmachine gemaakt, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, snelheid en verdraagzaamheid. Ray probeert te achterhalen wie hem dit heeft aangedaan en zint op wraak.

details

4GIMDb 5.710 109 minuten

kijk Bloodshot online

Pathe Thuis
Bloodshot poster van Bloodshot cast & crew

kijkwijzer Bloodshot

4G

IMDb Bloodshot

IMDb 5.710

cast & crew Bloodshot

regisseur

Dave Wilson

acteurs

Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell en Guy Pearce

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Bloodshot

in première op

12-03-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

109 minuten

Deze week zijn er voor Bloodshot geen voorstellingen in Den Haag

Bloodshot draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bloodshot.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bloodshot. Hier zie je waar en wanneer Bloodshot in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bloodshot uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bloodshot wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bloodshot draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bloodshot wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bloodshot draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bloodshot staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bloodshot wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bloodshot!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bloodshot, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bloodshot kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bloodshot verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bloodshot. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bloodshot wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bloodshot en de regisseur van de film Bloodshot worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.