Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Blood Simple (1984)

De eigenaar van een bar in Texas, Julian Marty, denkt dat zijn vrouw Abby weer overspel pleegt. Hij huurt de privé-detective Loren Visser in om haar te volgen en bewijzen te vergaren. Abby blijkt er inderdaad vandoor te zijn gegaan met een andere vent, namelijk Ray, die in Marty's bar werkt.

details

IMDb 7.610 99 minuten
Blood Simple poster van Blood Simple cast & crew

IMDb Blood Simple

IMDb 7.610

cast & crew Blood Simple

regisseurs

Joel Coen en Ethan Coen

acteurs

John Getz, Frances McDormand, Dan Hedaya, M. Emmet Walsh, Samm-Art Williams, Deborah Neumann, Raquel Gavia, Van Brooks, Señor Marco, William Creamer, Loren Bivens, Bob McAdams, Shannon Sedwick, Nancy Finger, William Preston Robertson, Holly Hunter en Barry Sonnenfeld

details Blood Simple

jaar

1984

speelduur

99 minuten

Blood Simple draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blood Simple.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blood Simple. Hier zie je waar en wanneer Blood Simple in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blood Simple uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blood Simple wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blood Simple draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blood Simple wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blood Simple draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blood Simple staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blood Simple wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blood Simple!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blood Simple, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blood Simple kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blood Simple verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blood Simple. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blood Simple wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blood Simple en de regisseur van de film Blood Simple worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.