Blanco en blanco (2019)

Rond 1900 arriveert fotograaf Pedro in het uiterste zuidelijke puntje van Zuid-Amerika, om de bruiloft van een machtige landeigenaar vast te leggen. Zijn opdrachtgever is afwezig, maar laat wel zijn piepjonge bruid portretteren. Terwijl hij wacht op de trouwerij, die telkens wordt uitgesteld, raakt Pedro steeds meer geobsedeerd door het meisje en haar schoonheid.

details

4GIMDb 6.110 100 minuten

recensies Blanco en blanco

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Blanco en blanco poster van Blanco en blanco cast & crew

kijkwijzer Blanco en blanco

4G

IMDb Blanco en blanco

IMDb 6.110

cast & crew Blanco en blanco

regisseur

Théo Court

acteurs

Alfredo Castro Gómez, Lola Rubio en Ignacio Ceruti

distributeur

EYE Filmmuseum

details Blanco en blanco

in première op

06-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Blanco en blanco.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blanco en blanco. Hier zie je waar en wanneer Blanco en blanco in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blanco en blanco uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blanco en blanco wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blanco en blanco draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blanco en blanco wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort en Heerlen

De film Blanco en blanco draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, EYE, Filmhuis De Spiegel, Filmschuur, Forum Groningen, KINO, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex en LUX

De recensies van de film Blanco en blanco staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Blanco en blanco wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blanco en blanco!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blanco en blanco, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blanco en blanco kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blanco en blanco verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blanco en blanco. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blanco en blanco wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blanco en blanco en de regisseur van de film Blanco en blanco worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.