Black Swan (2010)

Het leven van Nina, een ballerina in een balletgezelschap in New York City, staat volledig in het teken van de dans. Ze woont samen met haar moeder Erica, die ooit ballerina was. Ze steunt de professionele ambities van haar dochter op zeer fanatieke wijze. Wanneer de artistiek directeur Thomas Leroy besluit de prima ballerina Beth Macintyre voor 'Het zwanenmeer' te vervangen, is Nina zijn eerste keuze. Maar Nina heeft een rivale, de nieuwe danseres Lily, die ook indruk maakt op Leroy.

details

6GASTIMDb 8.010 108 minuten

recensies Black Swan

De Filmkrant

kijk Black Swan online

Pathe Thuis
Black Swan poster van Black Swan cast & crew

kijkwijzer Black Swan

6GAST

IMDb Black Swan

IMDb 8.010

cast & crew Black Swan

regisseur

Darren Aronofsky

acteurs

Nathalie Portman, Mila Kunis en Vincent Cassel

scenario

en

producenten

Protozoa Pictures, Phoenix Pictures en Cross Creek Pictures

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros. Pictures International)

details Black Swan

in première op

02-02-2011

genre

thriller

jaar

2010

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Black Swan geen voorstellingen in Amsterdam

Black Swan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Black Swan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Black Swan. Hier zie je waar en wanneer Black Swan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Black Swan uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Black Swan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Black Swan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Black Swan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Black Swan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Black Swan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Black Swan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Black Swan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Black Swan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Black Swan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Black Swan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Black Swan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Black Swan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Black Swan en de regisseur van de film Black Swan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.