Birds of Prey (2020)

Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste schurk van de stad, en zijn rechterhand Zsasz, een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

details

4GTHIMDb 6.110 109 minuten

recensies Birds of Prey

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Birds of Prey online

Pathe Thuis
Birds of Prey poster van Birds of Prey cast & crew

kijkwijzer Birds of Prey

4GTH

IMDb Birds of Prey

IMDb 6.110

cast & crew Birds of Prey

regisseur

Cathy Yan

acteurs

Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett-Bell, Chris Messina en Rosie Perez

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Birds of Prey

in première op

06-02-2020

genres

actie en avontuur

jaar

2020

speelduur

109 minuten

Birds of Prey draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Birds of Prey.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Birds of Prey. Hier zie je waar en wanneer Birds of Prey in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Birds of Prey uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Birds of Prey wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Birds of Prey draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Birds of Prey wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Birds of Prey draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Birds of Prey staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Birds of Prey wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Birds of Prey!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Birds of Prey, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Birds of Prey kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Birds of Prey verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Birds of Prey. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Birds of Prey wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Birds of Prey en de regisseur van de film Birds of Prey worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.