Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne (2020)

Documentaire over het leven van Ozzy Osbourne, van zijn jeugd tot zijn succes met Black Sabbath en later zijn solocarrière. Interviews met de zanger en zijn gezin en artiesten als Marilyn Manson, Post Malone en Rob Zombie worden getoond.

details

IMDb 7.910 86 minuten
Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne poster van Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne cast & crew

IMDb Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne

IMDb 7.910

cast & crew Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne

regisseur

Greg Johnston

acteurs

Geezer Butler, Ice-T, Tony Iommi, Post Malone, Marilyn Manson, Jack Osbourne, Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne, Rick Rubin, Bill Ward en Rob Zombie

details Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne

jaar

2020

speelduur

86 minuten

Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne. Hier zie je waar en wanneer Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne en de regisseur van de film Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.