Binti (2019)

De twaalfjarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar als ze op een dag met haar papa moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti haar nieuwe vriend Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: papa moet trouwen met de moeder van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven

details

2AIMDb 6.510 90 minuten

recensies Binti

De Volkskrant
Binti poster van Binti cast & crew

kijkwijzer Binti

2A

IMDb Binti

IMDb 6.510

cast & crew Binti

regisseur

Frederike Migom

acteurs

Mo Bakker, Bebel Tshiani Baloji, Joke Devynck en Baloji

scenario

distributeur

In the Air

details Binti

in première op

16-10-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Binti.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Binti. Hier zie je waar en wanneer Binti in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Binti uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Binti wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Binti draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Binti wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem en Haarlem

De film Binti draait in deze bioscopen: Filmschuur en Focus Filmtheater Arnhem

De recensies van de film Binti staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Binti wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Binti!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Binti, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Binti kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Binti verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Binti. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Binti wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Binti en de regisseur van de film Binti worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.