Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Big Trip (2019)

Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op.

details

2AIMDb 5.210 84 minuten

recensies Big Trip

NRC

kijk Big Trip online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Big Trip poster van Big Trip cast & crew

kijkwijzer Big Trip

2A

IMDb Big Trip

IMDb 5.210

cast & crew Big Trip

regisseur

Kitao Sakurai

stemmen

Ivan Pecknik, Paul Boereboom, Dieter Spileers, Jonathan Demoor, Jelle Amersfoort, Bas Keijzer en Luca van Ammers

distributeur

The Searchers

details Big Trip

in première op

18-06-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Big Trip draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Big Trip.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Big Trip. Hier zie je waar en wanneer Big Trip in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Big Trip uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Big Trip wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Big Trip draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Big Trip wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Big Trip draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Big Trip staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Big Trip wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Big Trip!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Big Trip, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Big Trip kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Big Trip verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Big Trip. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Big Trip wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Big Trip en de regisseur van de film Big Trip worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.