Beauty and the Beast (2017)

Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw, wordt gevangen genomen door het Beest in zijn kasteel. Zij raakt bevriend met het betoverende personeel en leert om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest.

details

4GAIMDb 7.110 129 minuten

recensies Beauty and the Beast

De Volkskrant

kijk Beauty and the Beast online

Pathe Thuis
Beauty and the Beast poster van Beauty and the Beast cast & crew

kijkwijzer Beauty and the Beast

4GA

IMDb Beauty and the Beast

IMDb 7.110

cast & crew Beauty and the Beast

regisseur

Bill Condon

stemmen

Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Ian McKellen en Emma Thompson

scenario

, en

producenten

Walt Disney Pictures en Mandeville Films

distributeur

n/a (nl)

details Beauty and the Beast

genres

familiefilm, fantasy, live action en musical

jaar

2017

speelduur

129 minuten

Beauty and the Beast draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Beauty and the Beast.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Beauty and the Beast. Hier zie je waar en wanneer Beauty and the Beast in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Beauty and the Beast uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Beauty and the Beast wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Beauty and the Beast draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Beauty and the Beast wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Beauty and the Beast draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Beauty and the Beast staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Beauty and the Beast wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Beauty and the Beast!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Beauty and the Beast, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Beauty and the Beast kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Beauty and the Beast verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Beauty and the Beast. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Beauty and the Beast wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Beauty and the Beast en de regisseur van de film Beauty and the Beast worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.