Beautiful Boy (2018)

Wanneer journalist David ontdekt dat zijn getalenteerde tienerzoon Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.

details

4HTIMDb 7.310 121 minuten

recensies Beautiful Boy

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Beautiful Boy online

Pathe Thuis
Beautiful Boy poster van Beautiful Boy cast & crew

kijkwijzer Beautiful Boy

4HT

IMDb Beautiful Boy

IMDb 7.310

cast & crew Beautiful Boy

regisseur

Felix van Groeningen

acteurs

Steve Carell, Timothée Chalamet en Maura Tierney

distributeur

The Searchers

details Beautiful Boy

in première op

29-11-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

121 minuten

Beautiful Boy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Beautiful Boy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Beautiful Boy. Hier zie je waar en wanneer Beautiful Boy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Beautiful Boy uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Beautiful Boy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Beautiful Boy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Beautiful Boy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Beautiful Boy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Beautiful Boy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Beautiful Boy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Beautiful Boy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Beautiful Boy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Beautiful Boy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Beautiful Boy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Beautiful Boy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Beautiful Boy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Beautiful Boy en de regisseur van de film Beautiful Boy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.