Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Beats (2019)

De twee Schotse vrienden Spanner en Johnno hebben in de jaren '90 maar één doel voor ogen: raven voor hun leven. Johnno staat op het punt weg te verhuizen. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en laten zich meevoeren door de anarchie en de roes van hun eerste grote rave.

details

3GHTIMDb 7.210 96 minuten

kijk Beats online

Pathe Thuis
Beats poster van Beats cast & crew

kijkwijzer Beats

3GHT

IMDb Beats

IMDb 7.210

cast & crew Beats

regisseur

Brian Welsh

acteurs

Cristian Ortega, Lorn Macdonald en Laura Fraser

distributeur

September Film Distribution

details Beats

in première op

07-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

96 minuten

Beats draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Beats.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Beats. Hier zie je waar en wanneer Beats in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Beats uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Beats wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Beats draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Beats wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Beats draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Beats staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Beats wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Beats!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Beats, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Beats kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Beats verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Beats. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Beats wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Beats en de regisseur van de film Beats worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.