Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Batman: Soul of the Dragon (2021)

Wanneer hij te maken krijgt met een dodelijke dreiging uit zijn verleden, moet Bruce Wayne de hulp inroepen van drie voormalige klasgenoten om te vechten tegen buitenaardse dreigingen.

details

IMDb 6.010 83 minuten

kijk Batman: Soul of the Dragon online

Pathe Thuis
Batman: Soul of the Dragon poster van Batman: Soul of the Dragon cast & crew

IMDb Batman: Soul of the Dragon

IMDb 6.010

cast & crew Batman: Soul of the Dragon

regisseur

Sam Liu

acteurs

David Giuntoli, Mark Dacascos, Kelly Hu, Michael Jai White, James Hong, Eric Bauza, Jamie Chung, Chris Cox, Robin Atkin Downes, Grey Griffin, Josh Keaton, Erica Luttrell en Patrick Seitz

details Batman: Soul of the Dragon

in première op

18-02-2021

jaar

2021

speelduur

83 minuten

Batman: Soul of the Dragon draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Batman: Soul of the Dragon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Batman: Soul of the Dragon. Hier zie je waar en wanneer Batman: Soul of the Dragon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Batman: Soul of the Dragon uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Batman: Soul of the Dragon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Batman: Soul of the Dragon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Batman: Soul of the Dragon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Batman: Soul of the Dragon draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Batman: Soul of the Dragon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Batman: Soul of the Dragon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Batman: Soul of the Dragon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Batman: Soul of the Dragon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Batman: Soul of the Dragon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Batman: Soul of the Dragon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Batman: Soul of the Dragon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Batman: Soul of the Dragon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Batman: Soul of the Dragon en de regisseur van de film Batman: Soul of the Dragon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.