Barton Fink (1991)

New York, 1941; de intellectuele toneelschrijver Barton Fink komt naar Hollywood om een worstelfilm voor Wallace Beery te schrijven. Hij verblijft in het vreemde Hotel Earle, waar hij met een flink writer's block worstelt. Zijn buurman, de vrolijke verzekeringsverkoper Charlie Meadows, probeert hem te helpen, maar een reeks bizarre gebeurtenissen zorgen ervoor dat Fink steeds verder van zijn taak wordt afgeleid.

Barton Fink poster van Barton Fink

beoordelingen Barton Fink

IMDb 7.710

cast & crew Barton Fink

regisseurs

Joel Coen en Ethan Coen

acteurs

John Turturro, John Goodman, Judy Davis, Michael Lerner, John Mahoney, Tony Shalhoub, Jon Polito, Steve Buscemi, David Warrilow, Richard Portnow, Christopher Murney, I.M. Hobson, Meagen Fay, Lance Davis, Harry Bugin, Anthony Gordon, Jack Denbo, Max Grodénchik, Robert Beecher, Darwyn Swalve, Gayle Vance, Johnny Judkins, Jana Marie Hupp, Isabelle Townsend, William Preston Robertson, Mamie Jean Calvert, Joe James, Frances McDormand, Bubba Dean Rambo, Barry Sonnenfeld, Vincent Tumeo, Rob Wegner en Linda Wood

details Barton Fink

jaar

1991

speelduur

116 minuten

LAB111

LAB111

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 16:00
Dit is de biosagenda van de film Barton Fink.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Barton Fink getoond.

De je film Barton Fink wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Barton Fink draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Barton Fink staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Barton Fink!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Barton Fink, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Barton Fink verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Barton Fink

De film Barton Fink in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Barton Fink, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.