Barton Fink (1991)

New York, 1941; de intellectuele toneelschrijver Barton Fink komt naar Hollywood om een worstelfilm voor Wallace Beery te schrijven. Hij verblijft in het vreemde Hotel Earle, waar hij met een flink writer's block worstelt. Zijn buurman, de vrolijke verzekeringsverkoper Charlie Meadows, probeert hem te helpen, maar een reeks bizarre gebeurtenissen zorgen ervoor dat Fink steeds verder van zijn taak wordt afgeleid.

details

IMDb 7.710 116 minuten
Barton Fink poster van Barton Fink cast & crew

IMDb Barton Fink

IMDb 7.710

cast & crew Barton Fink

regisseurs

Joel Coen en Ethan Coen

acteurs

John Turturro, John Goodman, Judy Davis, Michael Lerner, John Mahoney, Tony Shalhoub, Jon Polito, Steve Buscemi, David Warrilow, Richard Portnow, Christopher Murney, I.M. Hobson, Meagen Fay, Lance Davis, Harry Bugin, Anthony Gordon, Jack Denbo, Max Grodénchik, Robert Beecher, Darwyn Swalve, Gayle Vance, Johnny Judkins, Jana Marie Hupp, Isabelle Townsend, William Preston Robertson, Mamie Jean Calvert, Joe James, Frances McDormand, Bubba Dean Rambo, Barry Sonnenfeld, Vincent Tumeo, Rob Wegner en Linda Wood

details Barton Fink

jaar

1991

speelduur

116 minuten

Barton Fink draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Barton Fink.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Barton Fink. Hier zie je waar en wanneer Barton Fink in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Barton Fink uit 1991 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Barton Fink wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Barton Fink draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Barton Fink wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Barton Fink draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Barton Fink staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Barton Fink wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Barton Fink!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Barton Fink, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Barton Fink kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Barton Fink verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Barton Fink. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Barton Fink wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Barton Fink en de regisseur van de film Barton Fink worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.