Barn (2019)

Tijdens de schoolpauze geeft een dertienjarige dochter van een parlementslid haar klasgenootje, zoon van een populistische politicus, zo’n harde klap dat hij bewusteloos neervalt en later overlijdt. De schoolleiding, ouders en leerlingen moeten een manier vinden om deze gebeurtenis te verwerken wat bemoeilijkt wordt door beschuldigingen, speculaties en tegengestelde versies van de gebeurtenis.

details

2GIMDb 7.210 157 minuten

kijk Barn online

Picl Pathe Thuis
Barn poster van Barn cast & crew

kijkwijzer Barn

2G

IMDb Barn

IMDb 7.210

cast & crew Barn

regisseur

Dag Johan Haugerud

acteurs

Hans Olav Brenner, Jan Gunnar Røise, Henriette Steenstrup, Andrea Bræin Hovig, Thorbjørn Harr en Brynjar Åbel Bandlien

distributeur

Arti Film

details Barn

in première op

10-09-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

157 minuten

Barn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Barn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Barn. Hier zie je waar en wanneer Barn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Barn uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Barn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Barn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Barn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Barn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Barn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Barn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Barn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Barn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Barn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Barn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Barn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Barn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Barn en de regisseur van de film Barn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.