Bad Boys For Life (2020)

Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit, is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst.

details

6GTIMDb 6.610 124 minuten

recensies Bad Boys For Life

Trouw NRC

kijk Bad Boys For Life online

Pathe Thuis
Bad Boys For Life poster van Bad Boys For Life cast & crew

kijkwijzer Bad Boys For Life

6GT

IMDb Bad Boys For Life

IMDb 6.610

cast & crew Bad Boys For Life

regisseurs

Adil El Arbi en Bilall Fallah

acteurs

Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Derrick Gilbert, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Bad Boys For Life

in première op

23-01-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

124 minuten

Deze week zijn er voor Bad Boys For Life geen voorstellingen in Meppel

Bad Boys For Life draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bad Boys For Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bad Boys For Life. Hier zie je waar en wanneer Bad Boys For Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bad Boys For Life uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bad Boys For Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bad Boys For Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bad Boys For Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bad Boys For Life draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bad Boys For Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Bad Boys For Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bad Boys For Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bad Boys For Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bad Boys For Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bad Boys For Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bad Boys For Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bad Boys For Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bad Boys For Life en de regisseur van de film Bad Boys For Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.