Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Babyteeth (2019)

Milla Finlay wordt zestien en geniet met volle teugen van het leven, iets wat haar ouders niet met haar kunnen delen, want Milla is ernstig ziek. Mila heeft een nieuw vriendje, de drugsdealende Moses. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. In stilte rouwen de ouders om het vooruitzicht dat ze hun dochter al in de bloei van haar leven moeten verliezen.

details

4ASTHIMDb 7.110 120 minuten

recensies Babyteeth

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Babyteeth online

Pathe Thuis
Babyteeth poster van Babyteeth cast & crew

kijkwijzer Babyteeth

4ASTH

IMDb Babyteeth

IMDb 7.110

cast & crew Babyteeth

regisseur

Shannon Murphy

acteurs

Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace en Essie Davis

distributeur

Cinéart Nederland

details Babyteeth

in première op

27-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

120 minuten

Babyteeth draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Babyteeth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Babyteeth. Hier zie je waar en wanneer Babyteeth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Babyteeth uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Babyteeth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Babyteeth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Babyteeth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Babyteeth draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Babyteeth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Babyteeth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Babyteeth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Babyteeth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Babyteeth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Babyteeth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Babyteeth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Babyteeth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Babyteeth en de regisseur van de film Babyteeth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.