Au nom de la terre (2019)

Na een avontuur als cowboy in Wyoming keert Pierre Jarjeau terug naar huis, klaar om met zijn verloofde Claire het boerenbedrijf van zijn ouders over te nemen. Twintig jaar later hebben de boerderij en het gezin zich uitgebreid, maar staat het water Pierre aan de lippen.

details

4ATIMDb 6.610 103 minuten

recensies Au nom de la terre

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Au nom de la terre poster van Au nom de la terre cast & crew

kijkwijzer Au nom de la terre

4AT

IMDb Au nom de la terre

IMDb 6.610

cast & crew Au nom de la terre

regisseur

Edouard Bergeon

acteurs

Veerle Baetens en Guillaume Cannet

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Au nom de la terre

in première op

23-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Au nom de la terre draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Au nom de la terre.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Au nom de la terre. Hier zie je waar en wanneer Au nom de la terre in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Au nom de la terre uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Au nom de la terre wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Au nom de la terre draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Au nom de la terre wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Au nom de la terre draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Au nom de la terre staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Au nom de la terre wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Au nom de la terre!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Au nom de la terre, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Au nom de la terre kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Au nom de la terre verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Au nom de la terre. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Au nom de la terre wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Au nom de la terre en de regisseur van de film Au nom de la terre worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.