Atlantis (2019)

Trailer van Atlantishttps://img.youtube.com/vi/0Jz7DSa25ZU/0.jpg2021-09-18T01:08:15+02:00Trailer van Atlantis

In 2025 is de Oekraïne-Rusland oorlog ten einde en ex-soldaat Sergey, die mentaal is beschadigd door het geweld, probeert de draad weer op te pakken. Na ontslag bij de plaatselijke staalfabriek vindt hij een nieuwe baan; het rondrijden van schoon drinkwater naar de weinig overgebleven bewoners van de vervuild geraakte regio. Hij komt in contact met Black Tulip, een organisatie die de lichamen van omgekomen soldaten opspoort om die een waardige begrafenis te geven.

details Atlantis

4AGSIMDb 6.7101553 106 minuten

recensies Atlantis

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Atlantis online

Picl Pathe Thuis
Atlantis poster van Atlantis cast & crew

kijkwijzer Atlantis

4AGS

IMDb Atlantis

IMDb 6.7101553

cast & crew Atlantis

regisseur

Valentyn Vasyanovych

acteurs

Andriy Rymaruk, Liudmyla Bileka en Vasyl Antoniak

distributeur

De Filmfreak

details Atlantis

in première op

17-09-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

106 minuten

Atlantis draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Atlantis.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Atlantis. Hier zie je waar en wanneer Atlantis in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Atlantis uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Atlantis wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Atlantis draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Atlantis wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Atlantis draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Atlantis staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Atlantis wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Atlantis!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Atlantis, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Atlantis kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Atlantis verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Atlantis. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Atlantis wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Atlantis en de regisseur van de film Atlantis worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.