Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Atardi (2020)

Documentaire waarin filmmaker Selwyn de Wind vastlegt hoe Rudy Plaate zich van jongs af aan ontwikkelt en uitgroeit tot een van de grootste muzikanten van de voormalige Nederlandse Antillen. Familie en vrienden vertellen in een chronologisch eerbetoon het verhaal van Plaate’s kleurrijke leven. Atardi werd opgenomen gedurende een periode van vijf jaar en volgt de hoogte- en dieptepunten in het leven en werk van deze muzieklegende.

details

4AIMDb 120 minuten

kijk Atardi online

Picl
Atardi poster van Atardi cast & crew

kijkwijzer Atardi

4A

IMDb Atardi

IMDb

cast & crew Atardi

regisseur

Selwyn de Wind

acteurs

Rudy Plaate, Izaline Calister en Maruja Bogaard

distributeur

Full Color Entertainment

details Atardi

in première op

18-02-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

120 minuten

Atardi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Atardi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Atardi. Hier zie je waar en wanneer Atardi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Atardi uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Atardi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Atardi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Atardi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Atardi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Atardi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Atardi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Atardi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Atardi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Atardi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Atardi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Atardi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Atardi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Atardi en de regisseur van de film Atardi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.