Arrietty (2010)

Trailer van Arriettyhttps://img.youtube.com/vi/QfkrMq2G71g/0.jpg2021-09-13T03:28:13+02:00Trailer van Arrietty

Arriety, een veertienjarig meisje ter grootte van een mensenduim, en haar kleine ouders wonen al jarenlang in het huis van twee oude dames, die niets van hun bestaan afweten. De familie overleeft door te ‘lenen’: een beetje gas om te koken, stukjes hout om een stoel van te maken en een suikerklontje om van te snoepen. Nooit teveel, zodat het niet opvalt. Op een dag komt het jongetje Sho bij de dames wonen. De ouders van Arrietty hebben er bij haar altijd op aangedrongen dat ze nooit door grote mensen mag worden gezien; in dat geval moeten ze verhuizen. Maar Arrietty is eigenwijs en Sho ziet tijdens één van haar tripjes door het huis.

details Arrietty

3AIMDb 7.61086079 94 minuten
Arrietty poster van Arrietty cast & crew

kijkwijzer Arrietty

3A

IMDb Arrietty

IMDb 7.61086079

cast & crew Arrietty

regisseur

Hiromasa Yonebayashi

stemmen

Mirai Shida, Ryûnosuke Kamiki, Shinobu Ohtake, Keiko Takeshita en Tatsuya Fujiwara

distributeur

Paradiso Filmed Entertainment Nederland

details Arrietty

in première op

05-07-2011

genre

animatie

jaar

2010

speelduur

94 minuten

Arrietty draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Arrietty.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Arrietty. Hier zie je waar en wanneer Arrietty in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Arrietty uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Arrietty wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Arrietty draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Arrietty wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Arrietty draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Arrietty staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Arrietty wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Arrietty!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Arrietty, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Arrietty kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Arrietty verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Arrietty. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Arrietty wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Arrietty en de regisseur van de film Arrietty worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.