Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Arctic (2018)

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool, wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken.

details

3AIMDb 6.810 98 minuten

recensies Arctic

De Volkskrant

kijk Arctic online

Pathe Thuis
Arctic poster van Arctic cast & crew

kijkwijzer Arctic

3A

IMDb Arctic

IMDb 6.810

cast & crew Arctic

regisseur

Joe Penna

acteur

Mads Mikkelsen

scenario

en

distributeur

Dutch FilmWorks

details Arctic

in première op

14-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

98 minuten

Arctic draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Arctic.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Arctic. Hier zie je waar en wanneer Arctic in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Arctic uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Arctic wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Arctic draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Arctic wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Arctic draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Arctic staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Arctic wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Arctic!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Arctic, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Arctic kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Arctic verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Arctic. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Arctic wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Arctic en de regisseur van de film Arctic worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.