Aquarela (2018)

Documentaire waarin water de hoofdrol speelt. Met al zijn oerkracht dondert het over ons heen en het is zowel mooi als verontrustend; extase en inspiratie, maar ook vernietiging en menselijk leed. Op het Baikalmeer, het oudste, grootste en diepste binnenmeer van de wereld, zakken auto's door het ijs, dat al weken eerder dan normaal is gaan smelten. Tijdens een hevige storm verandert een massief zeilschip tot een hulpeloze speelbal. In Miami slaat het water als een muur door de stad tijdens orkaan Irma.

details

3AIMDb 6.610 90 minuten

recensies Aquarela

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Aquarela online

Pathe Thuis
Aquarela poster van Aquarela cast & crew

kijkwijzer Aquarela

3A

IMDb Aquarela

IMDb 6.610

cast & crew Aquarela

regisseur

Viktor Kossakovsky

distributeur

WW Entertainment

details Aquarela

in première op

02-01-2020

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

90 minuten

Aquarela draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Aquarela.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Aquarela. Hier zie je waar en wanneer Aquarela in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Aquarela uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Aquarela wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Aquarela draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Aquarela wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Aquarela draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Aquarela staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Aquarela wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Aquarela!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Aquarela, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Aquarela kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Aquarela verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Aquarela. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Aquarela wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Aquarela en de regisseur van de film Aquarela worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.