April, May en June (2019)

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn.

details

9ATIMDb 6.710 118 minuten

recensies April, May en June

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk April, May en June online

Pathe Thuis
April, May en June poster van April, May en June cast & crew

kijkwijzer April, May en June

9AT

IMDb April, May en June

IMDb 6.710

cast & crew April, May en June

regisseur

Will Koopman

acteurs

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis en Dragan Bakema

scenario

producent

Talpa Fictie B.V.

distributeur

Independent Films

details April, May en June

in première op

19-12-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor April, May en June geen voorstellingen in Heerhugowaard

April, May en June draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film April, May en June.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film April, May en June. Hier zie je waar en wanneer April, May en June in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film April, May en June uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen April, May en June wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film April, May en June draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film April, May en June wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film April, May en June draait in deze bioscopen:

De recensies van de film April, May en June staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film April, May en June wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film April, May en June!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film April, May en June, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film April, May en June kopen/reserveren.

De filmtijden van de film April, May en June verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film April, May en June. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film April, May en June wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film April, May en June en de regisseur van de film April, May en June worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.