April, May en June (2019)

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn.

recensies April, May en June

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
April, May en June poster van April, May en June

beoordelingen April, May en June

9AT

IMDb 6.710

cast & crew April, May en June

regisseur

Will Koopman

acteurs

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis en Dragan Bakema

scenario

producent

Talpa Fictie B.V.

distributeur

Independent Films

details April, May en June

in première op

19-12-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Dit is de biosagenda van de film April, May en June.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film April, May en June getoond.

De je film April, May en June wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Enschede, Groningen, Arnhem, Amersfoort, Zoetermeer, Eindhoven, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Nijmegen, Hoorn, Ede, Zwolle, Almere, Emmen, Helmond, Delft, Hoofddorp, Leeuwarden, Alkmaar, Apeldoorn, Huizen, Doetinchem, Hilversum, Hoogeveen, Castricum, Kerkrade, Hoogezand, Oss, Purmerend, Zaandam, Vlaardingen, Meppel, Maastricht, Heerhugowaard, Schagen, Deventer, Den Helder, Steenwijk, Alphen a/d Rijn, Gorinchem, Wageningen en Zierikzee

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film April, May en June draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film April, May en June staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film April, May en June!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film April, May en June, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film April, May en June verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film April, May en June

De film April, May en June in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Enschede, Groningen, Arnhem, Amersfoort, Zoetermeer, Eindhoven, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Nijmegen, Hoorn, Ede, Zwolle, Almere, Emmen, Helmond, Delft, Hoofddorp, Leeuwarden, Alkmaar, Apeldoorn, Huizen, Doetinchem, Hilversum, Hoogeveen, Castricum, Kerkrade, Hoogezand, Oss, Purmerend, Zaandam, Vlaardingen, Meppel, Maastricht, Heerhugowaard, Schagen, Deventer, Den Helder, Steenwijk, Alphen a/d Rijn, Gorinchem, Wageningen en Zierikzee.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film April, May en June, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.