Apples (2020)

verwacht op 11 november 2021

De ziekenhuizen in de stad liggen vol met slachtoffers van een vreemde aandoening die onmiddellijk geheugenverlies veroorzaakt. Voor getroffenen die niet door bekenden worden opgehaald, ontwikkelt de overheid een experimenteel herstelprogramma om een nieuwe identiteit op te bouwen. Aris wordt door niemand geclaimd en schrijft zich in voor dit programma. Hij ontvangt dagelijks instructies voor uiteenlopende activiteiten en houdt zijn ervaringen bij in een dagboek en door foto's te maken. Naarmate de tijd verstrijkt, dringt de vraag zich op of sommige dingen niet beter vergeten blijven.

details

6IMDb 6.910 91 minuten
Apples poster van Apples cast & crew

kijkwijzer Apples

6

IMDb Apples

IMDb 6.910

cast & crew Apples

regisseur

Christos Nikou

acteurs

Aris Servetalis, Sofia Georgovassili en Anna Kalaitzidou

distributeur

De Filmfreak

details Apples

in première op

11-11-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Apples.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Apples. Hier zie je waar en wanneer Apples in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Apples uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Apples wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Apples draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Apples wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Apples draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Apples staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Apples wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Apples!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Apples, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Apples kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Apples verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Apples. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Apples wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Apples en de regisseur van de film Apples worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.