Antebellum (2020)

Succesvol schrijfster Veronica Henley zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen.

details

6GATIMDb 5.610 106 minuten

recensies Antebellum

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Antebellum online

Pathe Thuis
Antebellum poster van Antebellum cast & crew

kijkwijzer Antebellum

6GAT

IMDb Antebellum

IMDb 5.610

cast & crew Antebellum

regisseurs

Gerard Bush en Christopher Renz

acteurs

Janelle Monáe, Jena Malone, Eric Lange en Jack Huston

distributeur

Splendid Film

details Antebellum

in première op

10-09-2020

genres

horror en thriller

jaar

2020

speelduur

106 minuten

Antebellum draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Antebellum.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Antebellum. Hier zie je waar en wanneer Antebellum in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Antebellum uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Antebellum wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Antebellum draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Antebellum wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Antebellum draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Antebellum staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Antebellum wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Antebellum!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Antebellum, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Antebellum kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Antebellum verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Antebellum. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Antebellum wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Antebellum en de regisseur van de film Antebellum worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.