Another Day of Life (2018)

Deze film annex documentaire volgt Poolse journalist Ryszard Kapuscinski tijdens zijn drie maanden durende reis door Angola in 1975. Het land is verscheurd door oorlog en na de Anjerrevolutie woedt een hevige onafhankelijkheidsstrijd los.

details

4GTIMDb 7.310 85 minuten

recensies Another Day of Life

De Filmkrant De Volkskrant
Another Day of Life poster van Another Day of Life cast & crew

kijkwijzer Another Day of Life

4GT

IMDb Another Day of Life

IMDb 7.310

cast & crew Another Day of Life

regisseurs

Raúl de la Fuente en Damian Nenow

acteurs

Miroslaw Haniszewski, Vergil J. Smith en Tomasz Zietek

distributeur

Periscoop Film

details Another Day of Life

in première op

14-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

85 minuten

Another Day of Life draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Another Day of Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Another Day of Life. Hier zie je waar en wanneer Another Day of Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Another Day of Life uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Another Day of Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Another Day of Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Another Day of Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Another Day of Life draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Another Day of Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Another Day of Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Another Day of Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Another Day of Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Another Day of Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Another Day of Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Another Day of Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Another Day of Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Another Day of Life en de regisseur van de film Another Day of Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.