Angry Birds 2 (OV) (2019)

Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten de vogels en de biggen om samen te werken. Ze sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

details

2GAIMDb 6.510 97 minuten

recensies Angry Birds 2 (OV)

De Volkskrant

kijk Angry Birds 2 (OV) online

Pathe Thuis
Angry Birds 2 (OV) poster van Angry Birds 2 (OV) cast & crew

kijkwijzer Angry Birds 2 (OV)

2GA

IMDb Angry Birds 2 (OV)

IMDb 6.510

cast & crew Angry Birds 2 (OV)

regisseur

Thurop Van Orman

stemmen

Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride en Peter Dinklage

scenario

producent

John Cohen

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Angry Birds 2 (OV)

in première op

21-08-2019

genres

animatie, avontuur en komedie

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

97 minuten

Angry Birds 2 (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Angry Birds 2 (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Angry Birds 2 (OV). Hier zie je waar en wanneer Angry Birds 2 (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Angry Birds 2 (OV) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Angry Birds 2 (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Angry Birds 2 (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Angry Birds 2 (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Angry Birds 2 (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Angry Birds 2 (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Angry Birds 2 (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Angry Birds 2 (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Angry Birds 2 (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Angry Birds 2 (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Angry Birds 2 (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Angry Birds 2 (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Angry Birds 2 (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Angry Birds 2 (OV) en de regisseur van de film Angry Birds 2 (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.