André Rieu: 70 Years Young (2019)

Concertregistratie van André Rieu met hoogtepunten uit zijn carrière. Ook haalt Rieu herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek en geeft hij een rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

André Rieu: 70 Years Young poster van André Rieu: 70 Years Young

beoordelingen André Rieu: 70 Years Young

1

IMDb

cast & crew André Rieu: 70 Years Young

acteur

André Rieu

distributeur

Piece of Magic

details André Rieu: 70 Years Young

in première op

18-01-2020

genre

concertfilm

jaar

2019

speelduur

150 minuten

Dit is de biosagenda van de film André Rieu: 70 Years Young.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film André Rieu: 70 Years Young getoond.

De je film André Rieu: 70 Years Young wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Meppel, Groningen, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Zwolle, Dordrecht, Doetinchem, Maastricht, Zoetermeer, Purmerend, Helmond, Kerkrade, Delft, Schagen, Hoorn, Hoofddorp, Zaandam, Nijmegen, Wageningen, Ede, Amstelveen, Leeuwarden, Tilburg, Enschede, Apeldoorn, Huizen, Hilversum, Almere, Hoogeveen, Emmen, Deventer, Oss, Vlaardingen, Den Helder, Hoogezand en Castricum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film André Rieu: 70 Years Young draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film André Rieu: 70 Years Young staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film André Rieu: 70 Years Young!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film André Rieu: 70 Years Young, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film André Rieu: 70 Years Young verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film André Rieu: 70 Years Young

De film André Rieu: 70 Years Young in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Meppel, Groningen, Den Haag, Haarlem, Alkmaar, Zwolle, Dordrecht, Doetinchem, Maastricht, Zoetermeer, Purmerend, Helmond, Kerkrade, Delft, Schagen, Hoorn, Hoofddorp, Zaandam, Nijmegen, Wageningen, Ede, Amstelveen, Leeuwarden, Tilburg, Enschede, Apeldoorn, Huizen, Hilversum, Almere, Hoogeveen, Emmen, Deventer, Oss, Vlaardingen, Den Helder, Hoogezand en Castricum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film André Rieu: 70 Years Young, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.