Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

And Then We Danced (2019)

Van jongs af aan traint Merab samen met zijn danspartner Mary met het Nationaal Georgisch Dansensemble. Zijn wereld komt op zijn kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt. Niet alleen wordt hij Merabs grootste concurrent, maar ook zijn grootste verlangen.

details

3STDHIMDb 7.910 113 minuten

recensies And Then We Danced

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk And Then We Danced online

Pathe Thuis
And Then We Danced poster van And Then We Danced cast & crew

kijkwijzer And Then We Danced

3STDH

IMDb And Then We Danced

IMDb 7.910

cast & crew And Then We Danced

regisseur

Levan Akin

acteurs

Bachi Valishvili en Levan Gelbakhiani

distributeur

Cinemien

details And Then We Danced

in première op

07-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

113 minuten

And Then We Danced draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film And Then We Danced.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film And Then We Danced. Hier zie je waar en wanneer And Then We Danced in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film And Then We Danced uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen And Then We Danced wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film And Then We Danced draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film And Then We Danced wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film And Then We Danced draait in deze bioscopen:

De recensies van de film And Then We Danced staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film And Then We Danced wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film And Then We Danced!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film And Then We Danced, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film And Then We Danced kopen/reserveren.

De filmtijden van de film And Then We Danced verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film And Then We Danced. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film And Then We Danced wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film And Then We Danced en de regisseur van de film And Then We Danced worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.