An Ocean Story (2019)

Vervuiling, overbevissing en klimaatverandering; de leefbaarheid van onze oceanen staat onder grote druk. In deze documentaire komen politieke wereldleiders, klimaat- en oceaan wetenschappers en topmensen uit het bedrijfsleven aan het woord.

details

1IMDb 70 minuten

recensies An Ocean Story

De Filmkrant De Volkskrant NRC
An Ocean Story poster van An Ocean Story cast & crew

kijkwijzer An Ocean Story

1

IMDb An Ocean Story

IMDb

cast & crew An Ocean Story

regisseur

Sander van Weert

acteurs

Sylvia Earle, Ove Hoegh-Guldberg, Nanne van Hoytema en Thomas van Thiel

distributeur

In the Air

details An Ocean Story

in première op

14-11-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

70 minuten

An Ocean Story draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An Ocean Story.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An Ocean Story. Hier zie je waar en wanneer An Ocean Story in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An Ocean Story uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An Ocean Story wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An Ocean Story draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An Ocean Story wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An Ocean Story draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An Ocean Story staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film An Ocean Story wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An Ocean Story!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Ocean Story, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An Ocean Story kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An Ocean Story verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An Ocean Story. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An Ocean Story wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An Ocean Story en de regisseur van de film An Ocean Story worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.