An Elephant Sitting Still (2018)

Vier ontevreden jonge kleine criminelen wonen in een voormalige industriestad in het noorden van China. Wei Bu is een tienerjongen die overgeleverd is aan zijn wrede vader en de bullebakken op school. Zijn liefje Huang Ling heeft een affaire met een leraar heeft die op internet terecht komt. Wang Jin is een oudere man die door zijn familie naar een verpleeghuis wordt gestuurd. Yu Cheng is een ellendige, overspelige lokale crimineel.

details

4IMDb 7.810 230 minuten

recensies An Elephant Sitting Still

De Filmkrant De Volkskrant
An Elephant Sitting Still poster van An Elephant Sitting Still cast & crew

kijkwijzer An Elephant Sitting Still

4

IMDb An Elephant Sitting Still

IMDb 7.810

cast & crew An Elephant Sitting Still

regisseur

Hu Bo

acteurs

Yu Zhang, Yuchang Peng, Uvin Wang en Congxi Li

distributeur

MOOOV Film Distribution

details An Elephant Sitting Still

in première op

06-06-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

230 minuten

An Elephant Sitting Still draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An Elephant Sitting Still.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An Elephant Sitting Still. Hier zie je waar en wanneer An Elephant Sitting Still in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An Elephant Sitting Still uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An Elephant Sitting Still wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An Elephant Sitting Still draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An Elephant Sitting Still wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An Elephant Sitting Still draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An Elephant Sitting Still staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film An Elephant Sitting Still wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An Elephant Sitting Still!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Elephant Sitting Still, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An Elephant Sitting Still kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An Elephant Sitting Still verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An Elephant Sitting Still. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An Elephant Sitting Still wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An Elephant Sitting Still en de regisseur van de film An Elephant Sitting Still worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.