Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

An autumn afternoon (1962)

Weduwnaar Shuhei woont al jaren comfortabel samen met zijn volwassen dochter, maar moet gaandeweg accepteren dat ze in het huwelijk gaat treden en het ouderlijk huis zal verlaten.

details

IMDb 8.110 113 minuten
An autumn afternoon poster van An autumn afternoon cast & crew

IMDb An autumn afternoon

IMDb 8.110

cast & crew An autumn afternoon

regisseur

Yasujirô Ozu

acteurs

Chishû Ryû, Shima Iwashita, Keiji Sada, Mariko Okada, Teruo Yoshida, Noriko Maki, Shin'ichirô Mikami, Nobuo Nakamura, Eijirô Tôno, Kuniko Miyake, Kyôko Kishida, Michiyo Tamaki, Ryûji Kita, Toyo Takahashi, Shinobu Asaji, Masao Oda, Fujio Suga, Zenichi Inagawa, Matsuko Shiga, Hisayo Komachi, Tami Yamamoto, Kentarô Imai, Daisuke Katô, Haruko Sugimura, Tsûsai Sugawara en Yasuo Ogata

details An autumn afternoon

jaar

1962

speelduur

113 minuten

An autumn afternoon draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An autumn afternoon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An autumn afternoon. Hier zie je waar en wanneer An autumn afternoon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An autumn afternoon uit 1962 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An autumn afternoon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An autumn afternoon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An autumn afternoon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An autumn afternoon draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An autumn afternoon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film An autumn afternoon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An autumn afternoon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An autumn afternoon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An autumn afternoon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An autumn afternoon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An autumn afternoon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An autumn afternoon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An autumn afternoon en de regisseur van de film An autumn afternoon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.