Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

An Affair (2018)

De negendertigjarige gymlerares Anita start op een nieuwe middelbare school, waar de achttienjarige Marcus direct haar aandacht trekt. Opgesloten in een lusteloos huwelijk wordt Anita enorm verliefd en kan hem niet meer uit haar hoofd zetten. Nadat haar verlangens werkelijkheid worden tijdens een schooluitje wordt de jongen een obsessie voor haar. Zo wispelturig als achtienjarige jongens kunnen zijn verliest Marcus, na enkele brutale door lust gedreven ontmoetingen, zijn interesse. De paniek slaat toe bij Anita, die oprecht gelooft dat ze voor elkaar bestemd zijn.

details

3GSTIMDb 5.510 92 minuten

recensies An Affair

De Volkskrant

kijk An Affair online

Pathe Thuis
An Affair poster van An Affair cast & crew

kijkwijzer An Affair

3GST

IMDb An Affair

IMDb 5.510

cast & crew An Affair

regisseur

Henrik Martin Dahlsbakken

acteurs

Tarjei Sandvik Moe, Andrea Bræin Hovig en Anneke von der Lippe

distributeur

Dutch FilmWorks

details An Affair

in première op

22-08-2019

genres

drama en erotiek

jaar

2018

speelduur

92 minuten

An Affair draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An Affair.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An Affair. Hier zie je waar en wanneer An Affair in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An Affair uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An Affair wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An Affair draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An Affair wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An Affair draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An Affair staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film An Affair wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An Affair!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Affair, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An Affair kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An Affair verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An Affair. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An Affair wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An Affair en de regisseur van de film An Affair worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.