Amour (2012)

Dit is de bioscoopagenda van de film Amour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Amour. Hier zie je waar en wanneer Amour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Amour uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Amour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Amour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Amour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Amour draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Amour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Amour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Amour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Amour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Amour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Amour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Amour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Amour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Amour en de regisseur van de film Amour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.