Amazing Grace (2019)

Documentaire over Aretha Franklin die in 1972 haar legendarische album 'Amazing Grace' maakte met een koor in een kerk.

details

1IMDb 7.510 87 minuten

recensies Amazing Grace

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Amazing Grace online

Picl Pathe Thuis
Amazing Grace poster van Amazing Grace cast & crew

kijkwijzer Amazing Grace

1

IMDb Amazing Grace

IMDb 7.510

cast & crew Amazing Grace

regisseurs

Alan Elliott en Sydney Pollack

acteurs

Aretha Franklin, Reverand James Cleveland en Southern California Community Choir

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Amazing Grace

in première op

31-10-2019

genres

concertfilm en documentaire

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Amazing Grace draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Amazing Grace.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Amazing Grace. Hier zie je waar en wanneer Amazing Grace in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Amazing Grace uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Amazing Grace wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Amazing Grace draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Amazing Grace wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Amazing Grace draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Amazing Grace staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Amazing Grace wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Amazing Grace!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Amazing Grace, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Amazing Grace kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Amazing Grace verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Amazing Grace. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Amazing Grace wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Amazing Grace en de regisseur van de film Amazing Grace worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.