Als de kraanvogels overvliegen (1957)

verwacht op 2 december 2021

Veronika en Boris zijn twee verliefde inwoners van Moskou, die stapelgek op elkaar zijn en elkaar dan ook zo vaak mogelijk willen zien. Maar dan breekt plotseling de Tweede Wereldoorlog uit, waardoor Boris een dag voor Veronika's verjaardag gerekruteerd wordt door het Russische leger.

details

4GAIMDb 8.310 95 minuten
Als de kraanvogels overvliegen poster van Als de kraanvogels overvliegen cast & crew

kijkwijzer Als de kraanvogels overvliegen

4GA

IMDb Als de kraanvogels overvliegen

IMDb 8.310

cast & crew Als de kraanvogels overvliegen

regisseur

Michail Kalatozov

acteurs

Tatjana Samojlova en Aleksej Batalov

distributeur

EYE Filmmuseum

details Als de kraanvogels overvliegen

in première op

02-12-2021

genres

oorlog, romantiek en drama

jaar

1957

speelduur

95 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Als de kraanvogels overvliegen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Als de kraanvogels overvliegen. Hier zie je waar en wanneer Als de kraanvogels overvliegen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Als de kraanvogels overvliegen uit 1957 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Als de kraanvogels overvliegen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Als de kraanvogels overvliegen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Als de kraanvogels overvliegen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Als de kraanvogels overvliegen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Als de kraanvogels overvliegen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Als de kraanvogels overvliegen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Als de kraanvogels overvliegen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Als de kraanvogels overvliegen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Als de kraanvogels overvliegen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Als de kraanvogels overvliegen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Als de kraanvogels overvliegen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Als de kraanvogels overvliegen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Als de kraanvogels overvliegen en de regisseur van de film Als de kraanvogels overvliegen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.