Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Alles is zoals het zou moeten zijn (2020)

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Samen met haar twee beste vriendinnen krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex.

details

4THIMDb 5.610 108 minuten

recensies Alles is zoals het zou moeten zijn

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Alles is zoals het zou moeten zijn online

Pathe Thuis
Alles is zoals het zou moeten zijn poster van Alles is zoals het zou moeten zijn cast & crew

kijkwijzer Alles is zoals het zou moeten zijn

4TH

IMDb Alles is zoals het zou moeten zijn

IMDb 5.610

cast & crew Alles is zoals het zou moeten zijn

regisseur

Ruud Schuurman

acteurs

Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong, Tom van Landuyt, Meral Polat en Patrick Stoof

distributeur

Dutch FilmWorks

details Alles is zoals het zou moeten zijn

in première op

06-08-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Alles is zoals het zou moeten zijn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Alles is zoals het zou moeten zijn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Alles is zoals het zou moeten zijn. Hier zie je waar en wanneer Alles is zoals het zou moeten zijn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Alles is zoals het zou moeten zijn uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Alles is zoals het zou moeten zijn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Alles is zoals het zou moeten zijn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Alles is zoals het zou moeten zijn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Alles is zoals het zou moeten zijn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Alles is zoals het zou moeten zijn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Alles is zoals het zou moeten zijn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Alles is zoals het zou moeten zijn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Alles is zoals het zou moeten zijn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Alles is zoals het zou moeten zijn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Alles is zoals het zou moeten zijn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Alles is zoals het zou moeten zijn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Alles is zoals het zou moeten zijn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Alles is zoals het zou moeten zijn en de regisseur van de film Alles is zoals het zou moeten zijn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.