Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Allen Tegen Allen (2019)

Deze documentaire onderzoekt hoe nationalistische gevoelens radicaliseren. Het Nederlandse Fascisme is een onbekende geschiedenis van voortdurende ruzies, intrige, scheuringen en fusies; talloze kleine führers met grote ego’s en weinig zelfinzicht probeerden zichzelf ten koste van iedereen en elkaar tot Rijksleider van Nederland op te werpen. De film volgt een spoor van ‘dader-erfgoed’ en vliegt daarvoor met de camera over Nederland. We zien curieuze plekken zoals een kerk in Limburg vol marmer van Mussolini en een camping met Poolse Seizoenarbeiders in Lunteren, waar voorheen partijbijeenkomsten van de NSB plaatsvonden.

details

4TDIMDb 7.510 104 minuten

recensies Allen Tegen Allen

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Allen Tegen Allen online

Picl Pathe Thuis
Allen Tegen Allen poster van Allen Tegen Allen cast & crew

kijkwijzer Allen Tegen Allen

4TD

IMDb Allen Tegen Allen

IMDb 7.510

cast & crew Allen Tegen Allen

regisseur

Luuk Bouwman

producent

Joost Verheij

details Allen Tegen Allen

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

104 minuten

Allen Tegen Allen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Allen Tegen Allen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Allen Tegen Allen. Hier zie je waar en wanneer Allen Tegen Allen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Allen Tegen Allen uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Allen Tegen Allen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Allen Tegen Allen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Allen Tegen Allen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Allen Tegen Allen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Allen Tegen Allen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Allen Tegen Allen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Allen Tegen Allen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Allen Tegen Allen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Allen Tegen Allen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Allen Tegen Allen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Allen Tegen Allen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Allen Tegen Allen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Allen Tegen Allen en de regisseur van de film Allen Tegen Allen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.