Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Air (2017)

De zeventienjarige Manja woont in een hoogbouwproject aan de rand van de stad. De rebelse Louk, die ook zeventien jaar is, woont verderop in een bos. De twee meisjes ontmoeten elkaar en worden verliefd. Wanneer Manja ontdekt dat Louk door het verlies van haar moeder emotionele problemen heeft, wil ze niets liever dan haar vriendin helpen.

details

3AIMDb 5.610 92 minuten

kijk Air online

Picl
Air poster van Air cast & crew

kijkwijzer Air

3A

IMDb Air

IMDb 5.610

cast & crew Air

regisseur

Anatol Schuster

acteurs

Jakob D'Aprile, Paula Hüttisch en Lara Feith

distributeur

Cinemien

details Air

in première op

25-07-2020

genres

drama en lhtb

jaar

2017

speelduur

92 minuten

Air draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Air.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Air. Hier zie je waar en wanneer Air in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Air uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Air wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Air draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Air wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Air draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Air staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Air wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Air!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Air, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Air kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Air verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Air. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Air wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Air en de regisseur van de film Air worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.