Ailo, Het Dappere Rendier (2018)

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat.

details

2AIMDb 6.810 86 minuten

recensies Ailo, Het Dappere Rendier

De Volkskrant
Ailo, Het Dappere Rendier poster van Ailo, Het Dappere Rendier cast & crew

kijkwijzer Ailo, Het Dappere Rendier

2A

IMDb Ailo, Het Dappere Rendier

IMDb 6.810

cast & crew Ailo, Het Dappere Rendier

regisseur

Guillaume Maidatchevsky

stem

Floortje Dessing

distributeur

In the Air

details Ailo, Het Dappere Rendier

in première op

06-11-2019

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2018

speelduur

86 minuten

Deze week zijn er voor Ailo, Het Dappere Rendier geen voorstellingen in Den Haag

Dit is de biosagenda van de film Ailo, Het Dappere Rendier.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ailo, Het Dappere Rendier.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ailo, Het Dappere Rendier uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Ailo, Het Dappere Rendier draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ailo, Het Dappere Rendier wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen

De film Ailo, Het Dappere Rendier draait in deze bioscopen: Forum Groningen

De recensies van de film Ailo, Het Dappere Rendier staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Ailo, Het Dappere Rendier wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ailo, Het Dappere Rendier!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ailo, Het Dappere Rendier, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ailo, Het Dappere Rendier kopen.

De filmtijden van de film Ailo, Het Dappere Rendier verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Ailo, Het Dappere Rendier. Ook de kijkwijzer van de film Ailo, Het Dappere Rendier wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ailo, Het Dappere Rendier en de regisseur van de film Ailo, Het Dappere Rendier worden ook vermeld.