Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ailo, Het Dappere Rendier (2018)

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat.

details

2AIMDb 6.810 86 minuten

recensies Ailo, Het Dappere Rendier

De Volkskrant

kijk Ailo, Het Dappere Rendier online

Pathe Thuis
Ailo, Het Dappere Rendier poster van Ailo, Het Dappere Rendier cast & crew

kijkwijzer Ailo, Het Dappere Rendier

2A

IMDb Ailo, Het Dappere Rendier

IMDb 6.810

cast & crew Ailo, Het Dappere Rendier

regisseur

Guillaume Maidatchevsky

stem

Floortje Dessing

distributeur

In the Air

details Ailo, Het Dappere Rendier

in première op

06-11-2019

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2018

speelduur

86 minuten

Ailo, Het Dappere Rendier draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ailo, Het Dappere Rendier.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ailo, Het Dappere Rendier. Hier zie je waar en wanneer Ailo, Het Dappere Rendier in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ailo, Het Dappere Rendier uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ailo, Het Dappere Rendier wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ailo, Het Dappere Rendier draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ailo, Het Dappere Rendier wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ailo, Het Dappere Rendier draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ailo, Het Dappere Rendier staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ailo, Het Dappere Rendier wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ailo, Het Dappere Rendier!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ailo, Het Dappere Rendier, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ailo, Het Dappere Rendier kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ailo, Het Dappere Rendier verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ailo, Het Dappere Rendier. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ailo, Het Dappere Rendier wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ailo, Het Dappere Rendier en de regisseur van de film Ailo, Het Dappere Rendier worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.