Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

After We Collided (2020)

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up allebei op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor, die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt.

Gebaseerd om de romans van Anna Todd.

details

4GSTHIMDb 5.010 106 minuten

kijk After We Collided online

Pathe Thuis
After We Collided poster van After We Collided cast & crew

kijkwijzer After We Collided

4GSTH

IMDb After We Collided

IMDb 5.010

cast & crew After We Collided

regisseur

Roger Kumble

acteurs

Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse, Charlie Weber, Candice King en Selma Blair

distributeur

Independent Films

details After We Collided

in première op

08-10-2020

genres

romantiek en drama

jaar

2020

speelduur

106 minuten

Deze week zijn er voor After We Collided geen voorstellingen in Zevenaar

After We Collided draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film After We Collided.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film After We Collided. Hier zie je waar en wanneer After We Collided in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film After We Collided uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen After We Collided wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film After We Collided draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film After We Collided wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film After We Collided draait in deze bioscopen:

De recensies van de film After We Collided staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film After We Collided wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film After We Collided!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film After We Collided, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film After We Collided kopen/reserveren.

De filmtijden van de film After We Collided verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film After We Collided. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film After We Collided wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film After We Collided en de regisseur van de film After We Collided worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.