Adoration (2019)

De tiener Paul speelt graag in de bossen nabij de psychiatrische inrichting waar zijn moeder werkt. Op een dag ontmoet hij de jonge patiënt Gloria, die keer op keer probeert te ontsnappen. De staf van de kliniek zegt dat zij gevaarlijk is en stemmen in haar hoofd hoort. Na een incident slaan Paul en Gloria op de vlucht. Gloria wil graag naar Bretagne, waar haar opa woont. Samen met Paul gaat ze op pad, eerst lopend, later per bootje.

details

IMDb 6.210 98 minuten

recensies Adoration

De Filmkrant
Adoration poster van Adoration cast & crew

IMDb Adoration

IMDb 6.210

cast & crew Adoration

regisseur

Fabrice du Welz

acteurs

Thomas Gioria, Fantine Harduin, Benoît Poelvoorde, Anaël Snoek, Gwendolyn Gourvenec, Peter Van den Begin, Charlotte Vandermeersch, Laurent Lucas, Martha Canga Antonio, Sandor Funtek, Pierre Brichese, Pierre Nisse, Jean-Luc Couchard en Renaud Rutten

details Adoration

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Adoration draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Adoration.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Adoration. Hier zie je waar en wanneer Adoration in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Adoration uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Adoration wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Adoration draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Adoration wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Adoration draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Adoration staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Adoration wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Adoration!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Adoration, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Adoration kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Adoration verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Adoration. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Adoration wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Adoration en de regisseur van de film Adoration worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.