Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Adaptation (2002)

Charlie Kaufman wordt gevraagd om het boek The Orchid Thief te bewerken tot filmscript. Niet geheel ontoevallig is Charlie Kaufman ook de scenarist van Adaptation: één groot metafeest over de vraag wat eerder kwam: leven of kunst.

details

IMDb 7.710 115 minuten
Adaptation poster van Adaptation cast & crew

IMDb Adaptation

IMDb 7.710

cast & crew Adaptation

regisseur

Spike Jonze

acteurs

Nicolas Cage, Tilda Swinton, Meryl Streep, Chris Cooper, Jay Tavare, Litefoot, Roger Willie, Jim Beaver, Cara Seymour, Doug Jones, Stephen Tobolowsky, Gary Farmer, Peter Jason, Gregory Itzin, Curtis Hanson, Agnes NaDene Baddoo, Paul Fortune, Paul Jasmin, Lisa Love, Wendy Mogel, David O. Russell, Judy Greer, Maggie Gyllenhaal, Bob Stephenson, Bob Yerkes, Lynn Court, Roger E. Fanter, Sandra Lee Gimpel, Caron Colvett, Larry Krask, Ron Livingston, Brian Cox, John Etter, Ray Berrios, Nancy Lenehan, Susan Orlean, Lance Acord, Brigitte Bogle, Ryan Bosch, Jan Citron, Curt Clendenin, Lathan Crowe, John Cusack, Donald Dowd, Chip Godwin, Spike Jonze, Catherine Keener, Jake Magnuson, John Malkovich, Thomas Patrick Smith, Rheagan Wallace en Anne Zogby

details Adaptation

jaar

2002

speelduur

115 minuten

Adaptation draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Adaptation.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Adaptation. Hier zie je waar en wanneer Adaptation in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Adaptation uit 2002 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Adaptation wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Adaptation draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Adaptation wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Adaptation draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Adaptation staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Adaptation wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Adaptation!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Adaptation, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Adaptation kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Adaptation verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Adaptation. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Adaptation wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Adaptation en de regisseur van de film Adaptation worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.