A White, White Day (2019)

In een afgelegen IJslands dorpje probeert de voormalige politieagent Ingimundur de dood van zijn vrouw te verwerken, die twee jaar eerder omkwam bij een auto-ongeluk. De bouw van een nieuw huis en het gezelschap van zijn kleindochter geven hem de nodige afleiding, maar geplaagd door onderhuidse woede en onrust zoekt hij een zondebok voor zijn verlies. Die vindt hij als hij het vermoeden krijgt dat zijn vrouw een affaire had met een dorpsgenoot. Zijn groeiende obsessie om de waarheid te achterhalen loopt uit de hand wanneer hij niet alleen zichzelf, maar ook zijn geliefde kleindochter in gevaar brengt.

details

3GTIMDb 6.910 109 minuten

recensies A White, White Day

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk A White, White Day online

Picl Pathe Thuis
A White, White Day poster van A White, White Day cast & crew

kijkwijzer A White, White Day

3GT

IMDb A White, White Day

IMDb 6.910

cast & crew A White, White Day

regisseur

Hlynur Palmason

acteurs

Ingvar Sigurdsson en Sara Dögg Ásgeirdóttir

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details A White, White Day

in première op

13-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

109 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film A White, White Day.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A White, White Day. Hier zie je waar en wanneer A White, White Day in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A White, White Day uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A White, White Day wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A White, White Day draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A White, White Day wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Roosendaal

De film A White, White Day draait in deze bioscopen: City Roosendaal

De recensies van de film A White, White Day staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film A White, White Day wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A White, White Day!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A White, White Day, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A White, White Day kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A White, White Day verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A White, White Day. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A White, White Day wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A White, White Day en de regisseur van de film A White, White Day worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.