A Tale of Three Sisters (2019)

De zusjes Reyhan, Nurhan en Havva keren terug naar het afgelegen bergdorp in Anatolië waar ze met hun vader opgroeiden. Alle drie werden ze in de stad opgenomen in een rijk gezin als pleegdochter en hulp in de huishouding. De oudste dochter Reyhan moest het gezin verlaten nadat ze zwanger was geworden. Ook de twee jongere zussen werden weer naar huis gestuurd; de rebelse Nurhan omdat ze ruzie maakte met de moeder van haar pleeggezin, en de jongste Havva, na een sterfgeval. Şevket is te arm om zijn dochters te onderhouden en zoekt naar mogelijkheden om zijn dochters weer onder te brengen.

recensies A Tale of Three Sisters

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
A Tale of Three Sisters poster van A Tale of Three Sisters

beoordelingen A Tale of Three Sisters

3TH

IMDb 7.510

cast & crew A Tale of Three Sisters

regisseur

Emin Alper

acteurs

Cemre Ebuzziya en Ece Yüksel

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details A Tale of Three Sisters

in première op

07-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Dit is de biosagenda van de film A Tale of Three Sisters.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film A Tale of Three Sisters getoond.

De je film A Tale of Three Sisters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Leiden, Nijmegen, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam, Bergen en Deventer

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film A Tale of Three Sisters draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film A Tale of Three Sisters staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film A Tale of Three Sisters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Tale of Three Sisters, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film A Tale of Three Sisters verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film A Tale of Three Sisters

De film A Tale of Three Sisters in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Leiden, Nijmegen, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam, Bergen en Deventer.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Tale of Three Sisters, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.